Ik wil vrijwilliger worden!

Betekenisvol zijn voor een ander? Meld je nu aan!

1. KENNISMAKEN

Wil jij bijdragen aan de levenskwaliteit van mensen in kwetsbare posities én heb je een passie voor sport? Dan komen we graag met je in contact!

2. MEEDENKEN

We wisselen graag ideeën uit op het gebied van gezondheid. Kwaliteit wordt bevorderd waar twee partijen, met een soortgelijke doelstelling, positief kritisch te durven kijken naar elkaars inzichten/werkwijzen.

3. SAMENWERKEN

Delen we een gezamenlijke visie en kunnen we op elkaar bouwen? Dan zijn we er klaar voor! Samen geven we een positieve stimulus aan de gezondheid van mensen in kwetsbare posities.

4. BAAS OVER JE EIGEN AGENDA

Vrijwilligerswerk is bij ons ook echt vrijwilligerswerk. Als vrijwilliger bij Twente Beweegt doe je dingen waar je plezier, voldoening en energie uit haalt! Er is geen verwachting dat je wekelijks op een bepaalde dag/tijd beschikbaar bent. Wanneer jij wil en kan, kun je een bijdrage leveren!

5. ONTWIKKELEN

Door ervaring op te doen in de uitvoering van projecten, kunnen we onszelf blijven ontwikkelen. We houden vast aan wat goed is en sturen gezamenlijk bij als iets beter kan.

SPORTMAATJES

Een voorbeeld zien van één van onze mooie vrijwilligersprojecten? Bekijk dan via deze link de poster van het sportmaatjesproject.