PERSONAL TRAINING

In het netwerk van Stichting Twente Beweegt werken ervaren en betrokken personal trainers. Zij hebben de kennis, de kunde & de apparatuur in huis om een grote meerwaarde te leveren bij het behalen van individuele successen. 

Met innovatieve oplossingen, een luisterend oor & oog voor detail weten ze jou te verrassen. En niet minder belangrijk: ze zorgen er voor dat jij jezelf ook verrast. In de samenwerking met professionals krijgen sporters diverse handvatten waar ze de rest van hun leven van zullen profiteren.

KENNISMAKINGSGESPREK

In een kennismakingsgesprek worden gegevens verzameld die benodigd zijn voor het deskundig uitzetten van een persoonlijk traject.

De samenwerkende personal trainers verzorgen personal training bij sportfaciliteiten in Borne, Hengelo & Almelo. Daarnaast verzorgen ze ook trainingen aan huis of op een andere gewenste locatie. Tijdens de trainingen zal er volop gewerkt worden aan jouw doel(en).

Van A tot Z word je begeleid in een op maat gemaakt traject. Op het gebied van training, voeding & herstel zorgen de trainers er voor dat jij optimaal richting jouw doel kan werken. Het doel is daarbij om het proces zo goed mogelijk op jouw voorkeuren + agenda af te stemmen. Op die manier zorgen de trainers er voor dat het behalen van je doelen leuker, eenvoudiger en vooral duurzamer wordt.

Aanmelden voor Personal Training

Ben je ook enthousiast geworden? Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!